• Poďakovanie.

          • Dobrý deň pán riaditeľ, 

            týmto by som sa chcela poďakovať v mene zamestnancov a prijímateľov zariadenia pre seniorov Senior Banky, n. o. za umožnenie koncertu v našom zariadení dňa 18.  10. 2023. Zvlášť ďakujeme pedagógom pani Hudecovej,  pani Jurkovič, pani Vreckovej, pani Svitkovej, pani Turčekovej, pánovi Hrdému a žiakom za krásny koncert, pretože práve hudba mnohým pomáha a dodáva odvahu a nádej ... S nadšením a obdivom sme sledovali malých umelcov. Príjemným prekvapením bola možnosť dať si zahrať obľúbené piesne. 

            Želáme Vám, Vašim pedagógom a študentom veľa úspechov. Patrí Vám všetkým obrovská vďaka, uznanie a poďakovanie za Vašu prácu, trpezlivosť a lásku, ktorú vkladáte do Vašich žiakov.

            S pozdravom Mgr. Denisa Belancová, sociálna pracovníčka

          • Poďakovanie od starostu obce Poruba.

          • Vážený pán riaditeľ,

            v nedeľu 22.10.2023 sa v sále KD Poruba pri príležitosti Mesiaca úcty k starším vystupovali v programe žiaci dychových nástrojov Vašej ZUŠ pod vedením p. učiteľa Antona Pösa.

            Veľmi si cením ich účasť, pretože som presvedčený, že mladé talenty je treba v ich nadaní podporovať a dávať im priestor. Vyjadrujem úprimné poďakovanie Vám za Vašu prácu a dosahované výsledky, ale aj všetkým pedagógom ZUŠ Bojnice.

            Zvlášť chcem poďakovať p. učiteľovi Antonovi Pösovi za príkladný pedagogický prístup, pretože naozaj bolo vidieť že žiakom odovzdáva to najlepšie. Žiaci si odniesli množstvo pochvál a potlesk od všetkých prítomných hostí. 

            Prajem Vám a Vašej ZUŠ množstvo úspechov, nadaných a zanietených žiakov a odhodlanie do ďalších rokov. 

            Teším sa na ďalšiu úspešnú spoluprácu.

            Ing. Tomáš Tóth, MBA

            starosta obce Poruba