• 27.3.2024 Deň učiteľov - ocenenie

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 27.3.2024 Deň učietľov - ocenenie.

            27.3.2024 pri príležitosti dňa učiteľov, si prevzali ocenenia zamestnanci ZUŠ Bojnice od primátora MVDr. Ladislava Smatanu. Plaketu J.A.Komenského - Ida Nikmonová DiS.art. a Ľubica Hrdá; Čestné uznanie - Mgr. Kristína Vrecková; Pamätný list - Eleonóra Hudecová DiS.art.

          • Zájazd do Slovenskej Filharmónie v Bratislave

          • 20.3.2024 zorganizoval Mgr.art. Ján Strmenský pre žiakov, kolegov a rodičov zájazd do Slovenskej filharmónie v Bratislave. Skvelá hudba, počasie a plný autobus. Ďakujeme všetkým zúčastneným a už teraz sa tešíme na ďalší rok. Mgr.art. J. Strmenský.

             

          • 14.3.2024 úspechy žiakov ZUŠ Bojnice na XX. ročníku Akordeónového festivalu v rytme rôznych hudobných žánrov v Kysuckom Novom Meste.

          • 14.3.2024 Výborná reprezentácia Základnej umeleckej školy Bojnice pedagógmi a žiakmi akordeónového oddelenia na XX. ročníku Akordeónového festivalu v rytme rôznych hudobných žánrov v Kysuckom Novom Meste.                                                                                                                                       

            ABSOLÚTNY VÍŤAZ XX. ročníka Akordeónového festivalu v rytme rôznych hudobných žánrov: SMŠ TRIO - Michal Hrdý, Šimon Gecašek, Samuel Minich

            sólová hra:

            1.miesto - Víťaz kategórie - Michal Hrdý - 4. kategória, vyučujúci Mgr. Oto Mello

            Zlaté pásmo Leonie Dudková - 2. kategória, vyučujúci Ľuboš Hrdý DiS. art.

            Zlaté pásmo Lukáš Trhan - 4. kategória, vyučujúci Mgr. Oto Mello

            Zlaté pásmo Samuel Minich - 4. kategória, vyučujúci Mgr. Oto Mello

            komorná hra:

            1.miesto - Víťaz kategórie - SMŠ trio: Michal Hrdý, Šimon Gecašek, Samuel Minich - 3. kategória, vyučujúci Mgr. Oto Mello

            Zlaté pásmo Akordeónové trio: Lukáš Trhan, Matúš Krško, Dalibor Turcer - 2. kategória, vyučujúci Mgr. Oto Mello

            Strieborné pásmo EMB trio: Ema Mazániková, Barbora Grolmusová, Miroslav Uhrín - 3. kategória, vyučujúci PaedDr. Tomáš Kozák, Mgr. Oto Mello

            Srdečne blahoželáme, ďakujeme vyučujúcim za perfektnú prípravu, žiakom za reprezentáciu a rodičom za spoluprácu !

          • 6.2.2024 Klavírna prehliadka žiakov ZUŠ Bojnice

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 6.2.2024 Klavírna prehliadka žiakov ZUŠ Bojnice.

            6.2.2024 sa uskutočnila prehliadka žiakov klávesového oddelenia ZUŠ Bojnice. Obohatením podujatia bolo účinkovanie žiakov zo Súkromného Konzervatória D.Kardoša v Topoľčanoch. Predstavili sa študenti: Samuel Valuch, Marco Herda a AlanToma pod vedením pedagogičiek Mgr.art. Gabriele Drgoňovej a Mgr.art. Márii Marcinkovej. Vystúpenie študentov konzervatória bolo pre našich žiakov veľmi inšpirujúce a motivujúce do ich ďalšieho štúdia klavírnej hry. V krátkej diskusii dostali mladí klavíristi aj odpovede na zvedavé otázky a dozvedeli sa, čo obnáša štúdium hudobného nástroja na strednej škole.

            Ďakujeme pani riaditeľke SKDK Topoľčany Mgr. Denise Krajčovičovej za ochotnú spoluprácu.

          • Spolupráca - "Stále spolu" Zlín CZ

          • Vyučujúci a žiaci  ZUŠ Bojnice budú aktívne účinkovať, ako členovia Veľkého symfonického orchestra Academia Moravia  na Vianočnom koncerte v Kultúrnom centre v Zlíne.

          • Podujatie

          • POZVÁNKA

            Milí priatelia, srdečne Vás pozývame na 2. ročník charitatívnej aukcie pre nemocnicu v Bojniciach VIANOČNÁ ISKRA, utorok 12.12.2023 o 18:00 hod. v Kultúrnom centre v Bojniciach.

            Príďte sa pozrieť a podporiť projekt, ktorý pripravujeme s veľkým rešpektom, nádejou a radosťou, že slúži užitočnej veci. Tešíme sa na Vás.

            *****

            Usporiadatelia:

            Nemocnica Bojnice, Základná umelecká škola Bojnice, Mesto Bojnice

            Organizačný tím:

            Nemocnica Bojnice, Peter Glatz riaditeľ, Veronika Kolesárová

            Svetlana Čertíková, kaviareň Moja šálka kávy

            Dušan Maliarik

            ZUŠ Bojnice výtvarný odbor a fotografické oddelenie

            Lívia Boliešiková, Andrea Blaho Zerola

            Veľké Ďakujeme:

            Vám všetkým umelcom, autorom vyše 140. diel, ktoré ste darovali na aukciu

            Umelcom z výtvarného odboru a fotografického oddelenia ZUŠ Bojnice, ďalej vyučujúcim Sáre Vestenickej a Alene Hercegovej

            Kultúrnemu centru Bojnice, Vojtechovi Bartkovi, riaditeľovi

            Ďakujeme za pomoc:

            Jozefovi Tomíkovi, Petrovi Hitzingerovi, Gabriele Gajdošovej, Ľubomírovi Abalffimu, žiakom ZUŠ Bojnice: Natálii Chlpekovej, Samuelovi Kuníkovi, Hane Svitkovej a zamestnancom nemocnice Bojnice, všetkým, ktorí prispeli svojou prácou

            Na vernisáži vystúpia žiaci klavírneho oddelenia ZUŠ Bojnice vyučujúcej Kataríny Ondovčinovej: Katarína Šimová, Michaela Mikušová, Romy Bednárová

            Mgr. Andrea Blaho Zerola

            Fotografické oddelenie / fotografia a film

            ZUŠ Bojnice

          • Úspech na súťaži

          • * 11. 11. 2023 sa Mário Gecašek umiestnil na 3. mieste vo svetovej akordeónovej online súťaži CMA - Confédération Mondiale de ľ Accordéon, ktorá je organizovaná z Francúzska a jej dosažiteľnosť je voľná zo všetkých štátov, preto je toto umiestnenie veľmi cenené, vyučujúci Mgr. Oto Mello.

          • Poďakovanie.

          • Dobrý deň pán riaditeľ, 

            týmto by som sa chcela poďakovať v mene zamestnancov a prijímateľov zariadenia pre seniorov Senior Banky, n. o. za umožnenie koncertu v našom zariadení dňa 18.  10. 2023. Zvlášť ďakujeme pedagógom pani Hudecovej,  pani Jurkovič, pani Vreckovej, pani Svitkovej, pani Turčekovej, pánovi Hrdému a žiakom za krásny koncert, pretože práve hudba mnohým pomáha a dodáva odvahu a nádej ... S nadšením a obdivom sme sledovali malých umelcov. Príjemným prekvapením bola možnosť dať si zahrať obľúbené piesne. 

            Želáme Vám, Vašim pedagógom a študentom veľa úspechov. Patrí Vám všetkým obrovská vďaka, uznanie a poďakovanie za Vašu prácu, trpezlivosť a lásku, ktorú vkladáte do Vašich žiakov.

            S pozdravom Mgr. Denisa Belancová, sociálna pracovníčka

          • Poďakovanie od starostu obce Poruba.

          • Vážený pán riaditeľ,

            v nedeľu 22.10.2023 sa v sále KD Poruba pri príležitosti Mesiaca úcty k starším vystupovali v programe žiaci dychových nástrojov Vašej ZUŠ pod vedením p. učiteľa Antona Pösa.

            Veľmi si cením ich účasť, pretože som presvedčený, že mladé talenty je treba v ich nadaní podporovať a dávať im priestor. Vyjadrujem úprimné poďakovanie Vám za Vašu prácu a dosahované výsledky, ale aj všetkým pedagógom ZUŠ Bojnice.

            Zvlášť chcem poďakovať p. učiteľovi Antonovi Pösovi za príkladný pedagogický prístup, pretože naozaj bolo vidieť že žiakom odovzdáva to najlepšie. Žiaci si odniesli množstvo pochvál a potlesk od všetkých prítomných hostí. 

            Prajem Vám a Vašej ZUŠ množstvo úspechov, nadaných a zanietených žiakov a odhodlanie do ďalších rokov. 

            Teším sa na ďalšiu úspešnú spoluprácu.

            Ing. Tomáš Tóth, MBA

            starosta obce Poruba

          • Ocenenie

          • Dňa 15. 9. 2023 Mgr. Otovi Mellovi bola udelená Cena mesta Bojnice za výrazné zásluhy a umelecký rozvoj mladých a reprezentáciu mesta s orchestrom Akordeonika doma i v zahraničí, pri príležitosti Osláv 910. výročia 1. písomnej zmienky o Bojniciach na galaprograme Bojnický rytier v Huňadyho sále Bojnického zámku.

            Srdečne blahoželáme!

          • Úspech na súťaži

          • 13.9. 2023 získal Mário Gecašek z triedy Mgr. Ota Mellu 5.miesto v kategórii Klasik do 18. rokov na medzinárodnej akordeónovej súťaži PIF Castelfidardo v Taliansku.

            Srdečne blahoželáme k vynikajúcemu umiestneniu na prestížnom medzinárodnom podujatí a ďakujeme za výnimočnú reprezentáciu.