• OZNAM

          • V súlade s uznesením vlády Slovenskej republiky č. 77 zo dňa 5. februára 2021 a v súlade s rozhodnutím  ministra školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky číslo 2021/10079:1-A1810 zo dňa 5. februára 2021 s účinnosťou od 22.02.2021: Obnovujeme individuálne vyučovanie v Základnej umeleckej škole Bojnice pre žiakov prvého stupňa základnej školy okrem vyučovania predmetov spev a hra na dychový nástroj.

            Podmienkou účasti detí a žiakov prezenčnej formy vyučovania je splnenie výnimiek zákazu vychádzania podľa Uznesenia Vlády SR č. 77/2021 - preukázanie sa  negatívnym testom na COVID 19 jedného zákonného zástupcu dieťaťa,  alebo žiaka samotného nie starší ako 7 dní, alebo mať doklad o prekonaní ochorenia COVID-19 nie starší ako tri mesiace, prípadne byť zaočkovaný proti ochoreniu COVID-19 aj druhou dávkou vakcíny, ak  od tohto očkovania uplynulo aspoň 14 dní. Toto neplatí, ak zdravotný stav alebo zdravotná kontraindikácia neumožňuje vykonanie testu na ochorenie COVID-19, podľa uznesenia vlády.

            link MŠVVaŠ SR:

            https://www.minedu.sk/navrat-do-skol-2021-aktualizovany-k-8-2-2021/?fbclid=IwAR3uGpRNatEdQ2efTDRavujNCAZpNb05SLABN9DIchmCypkmlxcz49G0EFI

            Tlačivá:

            18659.docx  Žiak a  zákonný zástupca - Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti

            18660.docx  Žiak a zákonný zástupca - Informácie pre dotknuté osoby o dobrovoľnom súhlase k spracúvaniu dokladov

            18661.docx  Zamestnanec - Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti a  súhlas so spracovaním osobných údajov

            18662.docx Zamestnanec - Informácie pre dotknuté osoby o dobrovoľnom súhlase k spracúvaniu dokladov

          • Fašiangy online

          • Fašiangy online v podaní žiakov ZUŠ Bojnice v rámci dištančného vzdelávania. Za spolupráci pri príprave videa ďakujeme žiakom, rodičom a pedagógom ZUŠ Bojnice.

          • Maguranka Junior

          • Maguranka Junior nahrala svoju prvú online skladbu. Je to kompozícia Adama Hudeca: Detský dixie pochod. Ďakujeme účinkujúcim, rodičom detí a pedagógom ZUŠ Bojnice za zodpovedný prístup k nahrávaniu tohto diela. Vedúce orchestra: Lenka Balážová,Tatiána Tonhajzerová, zvuk:Andrej Rázga, obraz: Jozef Baláž

          • Príhovor

          • Milí žiaci, rodičia, kolegyne, kolegovia. V pondelok 11.1.2021 sme mali nastúpiť do škôl. Žiaľ situácia s pandémiou sa nezlepšuje a vyučovanie i naďalej bude prebiehať dištančnou formou.Viem, že je to veľmi náročné pre žiakov, rodičov ale i pedagógov. Je však veľmi dôležité uvedomiť si, že vývoj človeka má svoje obdobia. Tak ako sa malé dieťa učí v určitom štádiu života rozprávať, chodiť a pod. ,tak isto získavanie umeleckých zručností má svoje štádia, kedy ich mladý umelec najrýchlejšie pochopí a následne si ich osvojí. Preto Vás chcem aj touto formou poprosiť a zároveň vyzvať, aby ste pristupovali k cvičeniu na hudobných nástrojoch, spevu, tanečnej príprave, výtvarným či literárno-dramatickým zručnostiam  zodpovedne. Venujte im denne primeraný čas pre Váš umelecký rast. Verím, že pandémia čoskoro pominie a opäť sa život postupne znormalizuje a nastane obdobie, kedy budeme môcť koncertovať, chodiť na súťaže, vernisáže a pod. Možno niektorí z Vás budú chcieť pokračovať v štúdiu na stredných alebo vysokých umeleckých školách. Preto nezabúdajte, že „šťastie praje pripraveným“, a ja verím, že žiaci ZUŠ Bojnice aj po skončení pandémie budú po umeleckej stránke zodpovedne pripravení do ďalšieho umeleckého života. Prajem Vám hlavne dobré zdravie a veľa trpezlivosti.

            S úctou Mgr.art. Jozef Baláž riaditeľ ZUŠ Bojnice

        • Súbor "Karanténka" - Tichá noc
          • Súbor "Karanténka" - Tichá noc

          • K jasličkám do Betlehema nesú sa jemné tóny piesní, aby pozdravili symbolicky novozrodeného Ježiška. Kto môže krajšie vyjadriť krásu Vianoc ako speváčka či spevák svojim hlasom alebo hudobník jemnosťou a citom hudobného nástroja. Aj žiaci ZUŠ Bojnice v spolupráci so svojimi rodičmi a pedagógmi si pripravili k štvrtej Adventnej nedeli 20.12.2020 svoj hudobný pozdrav v online prevedení koledy kolied - Tichá noc.

          • Poďakovanie.

          • Ďakujeme pánovi ministrovi MŠVVaŠ Branislavovi Gröhlingovi za prejavenú podporu, zverejnením príspevku “Online koleda” na jeho oficiálnej stránke. Je to povzbudzujúcou odmenou pre všetkých pedagógov ZUŠ, žiakov a rodičov v momentálnom nie ľahkom období. Vďaka. https://www.facebook.com/branislav.grohling/

          • Vianočný pozdrav ZUŠ Bojnice

          • Ďakujeme všetkým žiakom výtvarného odboru z tried Aleny Hercegovej DiS., Mgr.art. Lívie Boliešikovej, Mgr.Sáry Vestenickej, ktorí sa zapojili do kreslenia vianočných pozdravov. Do tlače bola vybraná kresba Paulíny Hraňovej z triedy Mgr. Sáry Vestenickej, ktorá bola použitá na prípravu Vianočného pozdravu ZUŠ Bojnice. Grafický podklad vytvorila Mgr. Andrea Blahová.

             

          • PREZENTÁCIA Literárno dramatického odboru ZUŠ Bojnice

          • Žiak Literárno dramatického odboru Tadeáš Duchoň z triedy Dušany Škultétyovej DiS.art. bol vybraný za detského moderátora relácie LUNAPARK v RÁDIU BETA. Blahoželáme a prajeme mu mnoho moderátorských úspechov.

            LUNAPARK je relácia pre najmenších: čítanie úryvkov z rozprávok, rôzne súťaže a pesničky, každú nedeľu od 9.00 -10.00h.

          • Úspech na súťaži.

          • ** 2.12. 2020 na Celoslovenskej súťaži Mladí klaviristi v ZUŠ E.Suchoňa v Bratislave získal Kamil Kulich z triedy Mgr.D.Chlpekovej nasledovné ocenenia:

            *najvyššie ocenenie: ABSOLÚTNY VÍŤAZ súťaže 

            *Mimoriadne ocenenie: Cenu za najlepšie predvedenie skladby Eugena Suchoňa

            *1. miesto v 7.kategórii

            Cenu riaditeľa ZUŠ E.Suchoňa najúspešnejšiemu pedagógovi - získala vyučujúca Mgr. Daniela Chlpeková.

            SRDEČNE BLAHOŽELÁME!

             

          • Oznam

          • Vážení rodičia,

            vieme, že momentálna spoločenská situácia je veľmi zložitá, no poprosíme Vás, ak by bolo možné uhradiť PLATBY ŠKOLNÉHO za prvý polrok do 31.10.2020.

            Ďakujeme všetkým, ktorí už majú školné zaplatené

          • Uletel mi,uletel - skladba z muzikálu "Kto dostane Bojnický zámok?"

          • Uletel mi,uletel - skladba z muzikálu "Kto dostane Bojnický zámok?" Spev: Katarína Lekýrová a Marek Bakyta Text: Miroslav Záhorský Hudba,arr. Jozef Baláž Nahral komorný orchester ZUŠ Bojnice -dirigent Jozef Hepner Zvuk:Andrej Rázga kamera, strih: Ján Broda

          • Daj mi, daj mi - skladba z muzikálu "Kto dostane Bojnický zámok?"

          • Skladba z muzikálu "Kto dostane Bojnický zámok?" Spev: Katarína Lekýrová a Tomáš Kozák Text: Miroslav Záhorský Hudba,arr. Jozef Baláž Nahral komorný orchester ZUŠ Bojnice -dirigent Jozef Hepner Zvuk:Andrej Rázga kamera, strih: Ján Broda

            ZOBRAZIŤ MENEJ