• OZNAM

          • V súlade s uznesením vlády Slovenskej republiky č. 77 zo dňa 5. februára 2021 a v súlade s rozhodnutím  ministra školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky číslo 2021/10079:1-A1810 zo dňa 5. februára 2021 s účinnosťou od 22.02.2021: Obnovujeme individuálne vyučovanie v Základnej umeleckej škole Bojnice pre žiakov prvého stupňa základnej školy okrem vyučovania predmetov spev a hra na dychový nástroj.

            Podmienkou účasti detí a žiakov prezenčnej formy vyučovania je splnenie výnimiek zákazu vychádzania podľa Uznesenia Vlády SR č. 77/2021 - preukázanie sa  negatívnym testom na COVID 19 jedného zákonného zástupcu dieťaťa,  alebo žiaka samotného nie starší ako 7 dní, alebo mať doklad o prekonaní ochorenia COVID-19 nie starší ako tri mesiace, prípadne byť zaočkovaný proti ochoreniu COVID-19 aj druhou dávkou vakcíny, ak  od tohto očkovania uplynulo aspoň 14 dní. Toto neplatí, ak zdravotný stav alebo zdravotná kontraindikácia neumožňuje vykonanie testu na ochorenie COVID-19, podľa uznesenia vlády.

            link MŠVVaŠ SR:

            https://www.minedu.sk/navrat-do-skol-2021-aktualizovany-k-8-2-2021/?fbclid=IwAR3uGpRNatEdQ2efTDRavujNCAZpNb05SLABN9DIchmCypkmlxcz49G0EFI

            Tlačivá:

            18659.docx  Žiak a  zákonný zástupca - Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti

            18660.docx  Žiak a zákonný zástupca - Informácie pre dotknuté osoby o dobrovoľnom súhlase k spracúvaniu dokladov

            18661.docx  Zamestnanec - Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti a  súhlas so spracovaním osobných údajov

            18662.docx Zamestnanec - Informácie pre dotknuté osoby o dobrovoľnom súhlase k spracúvaniu dokladov

          • Fašiangy online

          • Fašiangy online v podaní žiakov ZUŠ Bojnice v rámci dištančného vzdelávania. Za spolupráci pri príprave videa ďakujeme žiakom, rodičom a pedagógom ZUŠ Bojnice.

          • Maguranka Junior

          • Maguranka Junior nahrala svoju prvú online skladbu. Je to kompozícia Adama Hudeca: Detský dixie pochod. Ďakujeme účinkujúcim, rodičom detí a pedagógom ZUŠ Bojnice za zodpovedný prístup k nahrávaniu tohto diela. Vedúce orchestra: Lenka Balážová,Tatiána Tonhajzerová, zvuk:Andrej Rázga, obraz: Jozef Baláž